Щори

Щори Карина Пласт

Ролетните щори са устойчиви на корозия и влага в резултат на валежите. Те са здрави, надеждни и екологосъобразни.

Производството на ламелите се извършва под строг контрол на качеството по време на всички фази от производствения цикъл: от дизайна до монтажа на крайния продукт на клиента.

Защита от климатичното влияние

Надеждна защита на прозореца от атмосферното влияние /дъжд, сняг, виелици и вятър/. Отчупени клони и други обекти, пометени от силния вятър няма да повредят прозорците или вратите Ви.

Защита от слънцето, приятен хлад по време на горещите дни, защита на пердетата, мебелите и подовите покрития срещу избледняване в резултат на слънчевите лъчи.

Защита от кражба

Защита на дома или офиса е главна задача, която ролетните щори изпълняват Във Ваше отсъствие системата от ролетни щори може ефикасно да защити собствеността Ви.

Спестяване на енергия

Когато завесите са спуснати се получава празнина между ролетната щора и прозорецът действа като термос, те щорите спомагат за създаването на оптимална температура в дома Ви: те осигуряват прохлада през горещите дни и топлина през студените.

Това спомага за спестяването на до 20 % от енергията

Шумоизолация

Намаляване нивата на шум в помещението за Вашата по-спокойна работа или почивка,което се дължи на изолацията от полиуретанова пяна в ламелите.

Защита от любопитни погледи

Имате възможността да се наслаждавате на уединението на дома си. Личното Ви пространство е чудесно защитено!

Отнася се особено на жилищата на първия етаж.

Ролетните щори могат да имат значително въздействие върху икономията на енергия.  В същото време те дават възможност за управление на дневната светлина, за да се подобри визуалния и топлинен комфорт.

Затворената ролетна щора осигурява отлична защита от слънчевата радиация и е идеален начин за пестене на енергия в студените зимни месеци.

Благодарение на изолационната въздушна възглавница между щората и прозореца, топлоизолацията може да се подобри с до 25%