Отзиви

  • "Бях много доволен от широкия избор на продукти, както и от висококачествената консултация, благодарение на която успяхме да подберем перфектната комбинация от профили, стъклопакети и аксесоари независимо от изложението на обекта".

  • "Да работиш с личен мениджър беше много удобно. Тъй като непрекъснато изграждаме нови обекти, исках да намеря партньор, с когото ще работим на постоянна основа, индивидуалното ценообразуване беше особено важно за мен. Вече сме сключили договор за следващият обект".

  • "Много ми хареса подходът на работа в Tcarev Group. Бяха ни предоставили личен мениджър, който дойде на обекта ни няколко пъти, за да изясни всички подробности, след което изготви технически проект и въпреки големия обем на работа, поръчката беше изпълнена за много кратко време".

  • "По време на изграждането на нашите обекти, ние наистина оценяваме качеството и спазването на всички технически стандарти, работейки с Tcarev Group, беше много приятно да намерим партньор със същия подход към бизнеса".