Кои сме ние?

Производство на компанията разполага с фабрика с автоматизирано производство на стъклопакети и дограма. Основните принципи на дейността на фирмата са да произвеждат висококачествени PVC и AL прозорци и врати, да се инсталират на време, да дават на клиента повече отколкото той очаква, като по този начин създава доверени отношенея с клиента. Благодарение на тези принципи ние запазваме дългосрочни взаимотношения.

Тодор Царев


Тодор Царев  
управител

Ние искаме да подобрум качеството на живот, да дадем усещане за щастие и да изпълнем живота на хорта с удоволствие от комфорт, топлина и сигурност, използвайки ежедневно нашите прозорци и врати.

Фирмата е с професионално управление, която предоставя пълни решения на своите клиенти. През тези годин на пазара ние запазихме желанието си да предоставяме на нашите клиенти най-доброто, на което сме способни. Доизградихме фирмена култура, основана на разбирането ни, че бизнесът трябва да се основава на професионализъм, уважение и коректно отношение между страните, както и на стремеж към взаимна полезност и подкрепа.

Екип и цех

 • Екип от професионалисти
 • Специализиран информационен отдел
 • Най-новото оборудване
 • Установена логистика

Factory

Нашият екип  
е вашата гаранция

Ние сме екип от професионалисти,  
които са отдадени на своята работа.

 • Ние в Tcarev Group се стремим да имплементираме най-модерните софтуери за организация на работата, както и най-добрите практики за управление на проекти и екипна работа.  
  Фирмата е с професионално управление, която се стреми да развива своите кадри по утвърдени международни стандарти и практики.

 • Основните цели са нашите колеги да постигнат „познаване на истинските имена на нещата“  
  в своята област, така че да могат да застанат компетентно зад всяко свое решение, и не на  
  последно място - да приемат клиентите като част  от голямото ни семейство. Пряката ангажираност на управители на фирмата, гарантира стабилност  и дългосрочност на политиката ни.